אהבה ממטבח ראשון
בכדי להעניק למטבח שלכם מראה מרשים ואיכותי, בחירה נכונה של שיש למטבח הינה ללא ספק בין ההחלטות הראשונות אותן יש לקבל ולה השלכות רבות, הן בשל מחיריהם של סוגי שיש שונים והן בשל העובדה ששיש אינו מוחלף בתדירויות גבוהות.
מי אינו חולם על שיש גרניט שניתן לנקות אותו מבלי לחשוש שיפגם, כזה שאפשר לחתוך עליו ירקות מבלי לחשוש שיישרט, להניח עליו כלים חמים ופשוט לא להטריד את עצמכם במחשבות על זהירות מרגישותו של השיש? עד כה אלו שבחרו בגרניט פורצלן למטבח שילמו סכום נכבד ובנוסף, היו צריכים להיזהר שלא לפגוע בשיש העדין. הודות לשיש נאוליט אשר פיתוחו ארך שלוש שנות מחקר אוהבי איכות החיים כבר לא צריכים להתפשר: גרניט פורצלן למטבח יכול להיות גם עמיד, גם פונקציונלי וגם איכותי ומרשים. מה הם היתרונות הרבים של משטחי הנאוליט?
להחזיר עטרה ליושנה: החדשנות בשירות הטבע
משטחי שיש גרניט פורצלן למטבח מאפשרים לנו לחזור אל הטבע וליהנות ממראה טבעי והרמוני בחלל הביתי. הטכנולוגיות המתקדמות המיושמות בתהליכי הייצור של נאוליט מקדמות את אפשרויות עיצוב המטבחים למציאות חדשה.
טכנולוגיית הסנטור
טכנולוגיית הסנטור היא פיתוח המאפשר יצירת לוחות גרניט טבעיים תוך שימוש באבן מתועשת והעמדתה תחת טמפרטורות גבוהות במיוחד. הנאוליט עובר תחת מכבש בלחץ של 400 בר ולאחר מכן מוכנס אל תנור בטמפרטורה גבוהה של לא פחות מ-1200 מעלות צלזיוס. תהליך זה מחסן את השיש מפני פגעים עתידיים והופך אותו לאחד החומרים הפופולריים ביותר כיום.
טכנולוגיית גוף מלא
טכנולוגיית גוף מלא כשמה כן היא, טכנולוגיה המאפשרת לייצר לוחות שלמים תוך שמירה על מרקם וצבע אחידים לכל אורך הלוח. באופן זה, הלוח נראה טבעי, הרמוני, משתלב במטבח באלגנטיות ומתאים את עצמו לצורכי העיצוב והשימוש השונים.
גרניט פורצלן למטבח עמידות גבוהה
הודות לטכנולוגיות המתקדמות, שיש פורצלן למטבח מסוג נאוליט מאפשר לעשות כל שימוש מבלי לחשוש להרס או פגם: על השיש ניתן להניח סירים כבדים, חמים או קרים, הוא עמיד בפני שריטות או נפילה של סכינים חדות, בפני טמפרטורות גבוהות, ניתן לנקות אותו בכל חומר ניקוי שעולה על דעתכם ולחשוף אותו לשמש. כל אלו אינם משפיעים על משטחי הנאוליט, המותאמים לרמת חיים חדשה ולאוהבי החיים הטובים.